Info@vandervalk-schilders.nl

Schilderwerk

Ons team van ruim 25 professionals staat continue voor u klaar. Wij bieden hoge kwaliteit, uitstekende service en zijn met bijna 50 jaar ervaring een betrouwbare partner voor uw schilderwerk.

Binnenschilderwerk villa den haag

Binnenschilderwerk

Wij schilderen regelmatig kantoren, scholen en zorginstellingen in ‘bewoonde’ situaties. Omdat wij een betrokken team van vaste medewerkers hebben, welke in vrijwel alle gevallen al langdurig bij ons werkzaam zijn, is dit echt een specialisme geworden. 

Voor onze opdrachtgevers is het altijd erg prettig, dat zij bekende gezichten zien en onze medewerkers altijd met ze meedenken. Zo houden wij de lijnen zo kort mogelijk.

Dit zorgt er ook voor dat wij voor gerenommeerde aannemers dé perfecte co-partner zijn, om hun verbouwingen zorgeloos en met een prettige constructieve samenwerking uit te voeren.


Prinsessegracht

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is naast het verfraaien en het geven van uitstaling aan een gebouw of woning ook zeer belangrijk voor de bescherming van de ondergrond tegen zonlicht en weersinvloeden.

Een goede bescherming garandeert een langere levensduur van de gebruikte bouwmaterialen. Door het verstrekken van de juiste verftechnische adviezen en applicatiemethodes zijn wij in staat hoge kwaliteit te leveren en de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. De voordelen van regelmatig onderhoud zijn kostenbesparing en kostenbeheersing waardoor dure herstelwerkzaamheden kunnen worden voorkomen.

Als wij schilderwerkzaamheden verrichten aan een object, dan letten wij niet alleen op het schilderwerk, maar kijken ook naar eventuele andere bouwkundige problemen die van een afstand niet kunnen worden waargenomen. Er kan dan gedacht worden aan het lood-en zinkwerk, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont etc.

Door innovatie van nieuwe producten is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, eventueel met afscherming.

In samenwerking met onze verfleveranciers kunnen wij een ‘driehoeks’ (VVVF) garantie geven. Tevens zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL-Garantie.

Monumentaal schilderwerk

Door onze liefde voor klassieke panden, jarenlange ervaring en vakbekwame medewerkers zijn wij de ideale partner om historisch vastgoed in stand te houden en te verbeteren.

Dit soort panden verdienen een hele specifieke benadering en dienen uitgevoerd te worden met oog voor detail. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van ondergronden en kunnen, indien gewenst, zeer hoogwaardig schilderwerk afleveren. Uiteraard communiceren wij vooraf uitvoerig met de opdrachtgever wat de wens en het budget is en kijken wij wie de gebruikers van het pand zijn. Als er studenten in gehuisvest worden geeft dit een hele andere benadering dan wanneer het bijvoorbeeld om een representatief kantoorpand of een ambassade gaat.

Wij denken graag met u mee in alle mogelijke opties.

Bij monumentale panden heeft de eigenaar soms recht op belastingaftrek of subsidie voor onderhoud- en/of restauratiekosten, waardoor de onderhoudskosten betaalbaar blijven!

Vloercoating

Een vloercoating voor balkons, galerijen, garages, vloeren in bedrijfspanden, showrooms en overige ruimten beschermen niet alleen de vloer, maar het geeft ook een mooie en strakke uitstraling.

Een coating geeft veel voordelen, waaronder: naadloze afwerking, vloeistofdicht, uitstekend te reinigen en in vrijwel alle kleuren en effecten leverbaar

Neem vrijblijvend contact  op