Info@vandervalk-schilders.nl

Suurmond behangwerk
Wandbekleding

Glasvezelbehang

Het aanbrengen van glasvezelbehang is steeds populairder geworden. Het beschermd tegen scheuren, mechanische schade en het zorgt voor een fraai en strak eindresultaat. Het is in meerdere dessins te verkrijgen, maar het gladde “Renovlies”  wordt tegenwoordig het meest toegepast. Vooral bij scholen, zorginstellingen, kantoren en historische panden zijn hier veel voordelen uit te halen en kan het bijdragen aan een langduriger esthetisch resultaat.

Suurmond behangwerk 3

Fotobehang

Van iedere kwalitatief goede foto of afbeelding kunnen wij behang laten printen, zelfs kamerbreed, zodat er geen naden aanwezig zijn. Het geeft een zeer persoonlijke sfeer aan een ruimte en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Luxe wandbekleding / patroonbehang

Het toepassen van luxe behangsoorten in uw kantoor of bedrijfsruimte is ook weer helemaal terug. Het geeft een warme en exclusieve uitstraling aan de ruimte. Wij kunnen alle soorten behang leveren en vanzelfsprekend vakkundig aanbrengen.

Kleurenwaaier

Diverse schilder- en behangtechnieken

Er zijn steeds meer producten op de markt om wanden een exclusieve of praktische afwerking te geven. Zo kan een wand in een kantoor geheel worden voorzien van een magnetisch whiteboard of kunnen onderdelen worden voorzien van ‘roestverf', zodat het een cortenstaal look krijgt. Ook het toepassen van kalkverf, betonlook, marmer- of houtimitatie, kleurvlakken of afbeeldingen kunnen door ons aangebracht worden.

Neem vrijblijvend contact  op