Info@vandervalk-schilders.nl

Van der Valk Schilders

Van der Valk Schilders is gestart in 1973 en heeft dus bijna 50 jaar ervaring in het schildersvak met al haar facetten.

Destijds is Peter van der Valk gestart als eenmansbedrijf aan de Dr. Weitjenslaan in Poeldijk. Binnen enkele jaren nam hij de eerste medewerkers aan en betrok hij een bedrijfspand aan de Rijsenburgerweg, waar ook een spuiterij werd gerealiseerd.

In 2008 zijn wij verhuist naar onze huidige (toen nieuwbouw) locatie aan de Jupiter en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd professioneel schildersbedrijf met een eigen industriële spuiterij.

In 1998 is Jordy Verseveldt als leerling schilder begonnen bij Van der Valk schilders. Na eerst 14 jaar ervaring op te hebben gedaan in het schildersvak is hij vanaf 2012 met kleine stapjes mede eigenaar geworden. Vanaf 2017 is het bedrijf geheel aan hem overgedragen en heeft Peter van der Valk eind 2018 afscheid genomen van het bedrijf.

Jordy en Peet afscheid

Onze visie is om met vakbekwame vaste medewerkers ons voortdurend te verdiepen in alle ontwikkelingen op de markt, waardoor wij met proactief adviseren en professionele uitvoering het totale onderhoud van uw object nog meer uit handen kunnen nemen. Zorgeloos onderhoud dus!

Wij streven naar een totaal Schilders- & Onderhoudsbedrijf - specialist in vastgoedonderhoud- met langdurige relaties, korte lijnen en betrokken, betrouwbare medewerkers.

Groot genoeg om veeleisende projecten uitstekend uit te kunnen voeren en klein genoeg om korte communicatielijnen te garanderen.
Wij zijn voornamelijk actief voor de professionele opdrachtgevers zoals:

- Scholengemeenschappen
- Bedrijven en stichtingen
- VvE beheerders
- Zorginstellingen
- Overheidsinstanties
- Vastgoedbeleggers
- Projectinrichters
- Architectenbureaus
- En werken wij graag als co-partner voor gerenommeerde aannemers.

Nieuwbouw Jupiter zijaanzicht
Van der Valk Schilders

De beste keuze voor uw project